Wednesday, July 20, 2005

Du, min dalSyng, du min dal,
med brennende røst
stilt dine hete sanger


Astrid Lindgren:
Brødrene Løvehjerte

10 comments:

Linda said...

noen burde dedikere en bok til Astrid Lindgren, for alt det fine hun har gjort, du vet, kirsebærtrær og varme fugler overalt.

Hilde said...

Heilt enig. Å, kor høgt eg set dei bøkene! Eg gret sjeldan når eg les bøker, men det er ei bok som alltid får meg dit: Brødrene Løvehjarte.

Linda said...

jeg tror det er min favorittboktittel. og veldig fint at et rockeband kaller seg Lionhead Brothers, og enda finere at en vokalist i et eller annet band som jeg hørte på P2 for lenge siden, kaller seg Jonathan Lejonhjärta.

det er kommet en fin-fin Lindgren-serie nå, limfrest i rødlilla fløyel, dyre, men fine.

*** said...

tenk å kunne skape så svære ting: brødre, heltar, dalar... eg er imponert over tove jansson. bittelita dame. har skapt ein heil verden.

*** said...

ja, hilde. lyst til måren. korleis skal du reise? kva seier du til eit samarbeid?

eg skal ta ei avgjerd mth skule og bustad i løpet av veka. det vil avgjerde kor og kva eg kan i tida framover. men har meldt meg på både samlaget-fest og -seminar! Ü

Hilde said...

Eg vil også på seminar, men eg er redd for den teksten vi skal skrive. Eg veit ikkje om eg får det til.
Men eg har lyst.
Sidan du skal, så skal eg også.

*** said...

what? er DU redd for å skrive den teksten? er Hilde-Terningkast-5-i-VG redd? men du: fekk du e-posten eg sendte for om lag ei veke sidan? undre-undre!

Hilde said...

Ikkje kall meg det, då!
(tji-hi)
Men e-post, ja, det gjorde eg kanskje, det gjorde eg jo - dagen før eg reiste til Bergen. Eg skal maile deg, søte jente. Eg skal.

*** said...

ja, for no har du jo blitt hilde-g-mail-mykle. kvifor er g-mail så svært?

Hilde said...

Eg anar ikkje. Synest gmail ser rotete ut. Men altså: fleire seier det er så svært fordi den har så stor kapasitet at ein aldri treng å slette ein mail. Eg synest det høyrest ut som ein mail for latsekkar.